A szépség új dimenziója

A 25 méteres Settantotto egy nagyszabású kiállítás, amelyet a részletekre való legnagyobb odafigyeléssel készítettek; a szépség fogalma, amely egyszerre modern és klasszikus, elengedhetetlen, de nem minimális… időtlen. Folyékony formája van, különálló élek nélkül, természetes egyensúlyérzetet közvetítve. Christian Grande – aki szorosan együttműködött a Hajóépítő Kutatóközponttal – tervezési döntései nem túlzottak, erőltetettek vagy agresszívek. Ez a modell azonban megmutatja azt az erőt, amelyet bármely zászlóshajótól elvárhat. Sima és izmosformái bármilyen körülmények között képesek felvenni a tengert: a tökéletes hajótest, a magas és ütős íj, valamint a kifejezett puskapor.

Ezenkívül a szerkezethez és a felépítményhez használt színek kifejező kombinációja, amely utóbbi láthatóan világosabb, fokozta a jacht karcsú és kanyargós formáit, valamint apuszta csodálkozás érzését, amikor felfedezi a tágas környezetet és a belső területeknek szentelt nagyvonalú köteteket, amelyek természetes fénnyel vannak feltöltve, amint az a hajótest szimmetrikus kivonásaiból is látható, a fő és az alsó fedélzeten.

Szabadság határok nélkül

A főfedélzet és a légy nagy, nyílt terekből áll, külön területekkel a társasági élet és a pihenés számára, az íjtól a farig. Van egy szomszédos strandplatform is, amely biztonságosan és egyszerűen megközelíthető. A strandfedélzet tartalmaz egy liftet, amely felemelhető, leengedhető vagy előre mozgatható. A fedélzet egy hatalmas, tengerre néző terasszal is átalakítható, köszönhetően a teak burkolatú garázs által biztosított extra felületnek. A garázstároló egy nagy teret tartalmaz a pályázat számára, valamint egy jet-ski-t, amely elválasztható a strandhoz legközelebb eső területtől, amelyet a díványok használnak.

A bőséges tér, az elegancia és a funkcionalitás szintén a négyzet alakú fedélzet jellemzői, ahol a konyha, a nappali és a relaxációs terület optimálisan oszlik el. A fő fedélzeten egy extra fürdőszoba is található, ami szokatlan alkatrész egy ilyen méretű jacht számára.

Az ezen az oldalon bemutatott dekoráció egyike annak az öt belsőépítészeti javaslatnak, amelyet Christian Grande tervezett a Settantotto számára, a Cranchi Kutatási és Fejlesztési Osztályával együttműködve. Velence városa által inspirált dekoráció meglepő akcentusaival tűnik ki: narancssárga bőr és lakkok, meleg tónusú márványok, tükrözött üveg borostyán visszaverődésekkel és élénk kontraszt a fényes és matt felületek között.

Fedezze fel a Settantotto számára javasolt egyéb hangulatokat, ezek ideális kiindulópontot jelenthetnek minden személyre szabási kéréséhez.

 

Műszaki adatok

TELJES HOSSZ 25,15 m
A HAJÓTEST HOSSZA 23,26 m
GERENDA MAX. 5,76 m
SZÁRAZ TÖMEG 57 000 kg
ÜZEMANYAG-KAPACITÁS 5 920 l
ÉDESVÍZ KAPACITÁS 1 250 l
SZENNYVÍZTARTÁLY KAPACITÁSA 500 l
SZÜRKE SZENNYVÍZKAPACITÁS 500 l
AZ UTASOK MAXIMÁLIS KAPACITÁSA 18 fő
HAJÓTEST Aldo Cranchi
TERVEZ Cranchi Kutatóközpont
MŰVÉSZETI RENDEZÉS Keresztény Grande
CE KATEGÓRIA A

Keressen minket! Kérjen ajánlatot! 

    This will close in 0 seconds